Cali joined her friend Tokito

20151006_150304 20151006_150915 20151006_153040

In august 2015 handicapped Tokito from Skopje, Macedonia, went to live at the home of De Kattenbrigade in Belgium. On October 6th, 2015  Cali joined him. In the short period of time they stayed together at Angelcats Sanctuary in Skopje, they were friends. Tokito and a lot of the other cats were curiously looking at the little cat who came out of the tartan bag. Thanks to all the people who made this possible and donated for transport. Thank you Diny and Sab for taking Cali into your home.

Afgelopen augustus ging gehandicapte Tokito uit Skopje, Macedonië, bij de Kattenbrigade in België wonen. Op 6 oktober 2015 voegde Cali zich weer bij hem. In de korte tijd dat ze samen bij Angelcats Sanctuary in Skopje woonden waren ze vriendjes. Tokito en ook veel van de andere katten waren heel nieuwsgierig wat voor poesje er uit de geruite tas kwam.
Hartelijk dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt en hebben gedoneerd voor het transport. Dankjewel Diny en Sab dat jullie Cali in huis hebben genomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s