Mini adopted

mini 11022016
Mini, the dog that lived in the shelter of Animalia Ohrid Macedonia for more than 2 years and has been in foster care in the Netherlands since November 2015 has been adopted by a wonderful family in February 2016. Thank you Marit for letting Mini get used to life with a family in a real home. Have a happy life with your new family, Mini!

Mini, het hondje dat meer dan twee jaar verbleef in de shelter van Animalia Ohrid Macedonië en sinds november werd opgevangen in Nederland werd in februari 2016 geadopteerd door een fijn Nederlands gezin. Dankjewel, Marit, dat je Mini hebt laten wennen aan het leven bij mensen in een echt huis. Veel geluk, lieve Mini!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s