Launch of Angel’s Choice – Angel’s Choice van start

angel met de akte van oprichting 13052015

This morning the official document for the Dutch foundation Angel’s Choice was signed at the office of the notary. Afterwards Angel read the document and said it was purrfect 🙂
Actually the foundation formalises what Adrie Beyen has been doing for some time now: investing time, energy, knowledge and expertise for the sake of animals that need help. ‘Mutual aid’ is the fundamental idea: helping each other fighting animal cruelty. This may sound grand, but you should realise that money for a bag of food, a practical tip, a useful contact or information could already make a big difference for an animal. Please like and share the page of Angel’s Choice on Facebook. Thank you!
****
Vanmorgen werd de oprichtingsakte van Stichting Angel’s Choice getekend bij de notaris. Daarna las Angel het document en ze zei dat het helemaal in orde is.
De Stichting is in feite een formalisering van wat Adrie Beyen al enige tijd doet: tijd, energie, kennis en ervaring inzetten voor dieren die hulp nodig hebben. ‘Mutual aid’ vormt het uitgangspunt: elkaar helpen bij het bestrijden van dierenleed. Dat klinkt groots, maar weet dat zelfs al geld voor een zak voer, een praktische tip, een handig contact of informatie een wereld van verschil kan maken voor een dier. Het liken en delen van de pagina van Angel’s Choice op Facebook helpt ook. Dankjewel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s