Angelcats Sanctuary starts neutering campaign

neutering campaign

Neutering cats is the best way to save lives, because it diminishes the stray cat population, the suffering and diseases spreading. That’s why Angelcats sanctuary in Skopje (Macedonia) has started a campaign to neuter cats. Their goal is to neuter at least 100 cats per year. This costs 20 euro per cat. This is their fundraiser: http://www.youcaring.com/angelcatsneutering Please help them!

Katten castreren is de beste manier om levens te redden, omdat het de zwerfkattenpopulatie reduceert en lijden en de verspreiding van ziekten tegengaat. Daarom is Angelcats Sanctuary in Skopje (Macedonië) vandaag gestart met een campagne. Ze willen per jaar minstens 100 katten castreren. De kosten bedragen 20 euro per kat. Dit is de fundraiser: http://www.youcaring.com/angelcatsneutering
Help je mee?!
PS Binnenkort heeft Angel’s Choice een IBAN en BIC en kun je ook gewoon via de bank geld overmaken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s