Tokito urgently needs an adopter

tokito 08052015 tokito rolstoel

Urgently adopter needed for handicapped Tokito. He was found in January this year by Angelcats sanctuary, probably hit by a car, immobile. His wounds have healed and there are signs he might regain the use of his hind legs. He needs an adopter who knows how to take care of an invalid cat and how to provide therapy. In the sanctuary it is not possible to give him al the care he needs and we feel this is absolutely not fair to him. If you want to adopt Tokito, please contact us.

Dringend adoptant gezocht voor de gehandicapte Tokito. Hij werd in januari jl. gevonden door Angelcats Sanctuary, waarschijnlijk aangereden en niet in staat om te bewegen. Zijn wonden zijn inmiddels geheeld en er zijn tekenen dat hij zijn achterpoten weer kan gebruiken. We zoeken een adoptant die ervaring heeft met gehandicapte katten en voor de juiste therapie kan zorgen. In de kattenopvang is het helaas niet mogelijk om hem alle benodigde zorg te geven en dat is niet eerlijk ten opzichte van hem.
Als je Tokito wilt adopteren, neem dan alsjeblieft contact met ons op.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s