Teo, Zaga and Ava need supporters

in the sky copy

Teo, Zaga and Ava (from left to right) are very cute handicapped dogs looking for a forever home in Western Europe (preferably), USA or Canada. Till they are adopted they are living with Silvija Gastarovski in Skopje, Macedonia. Taking care of handicapped dogs is very expensive (about 150 – 200 euro per month per dog). Therefore we are looking for supporters who are willing to pay a fixed amount every month for their food, diapers, ointment, wetties, meds, desinfectant, bed covers, etc. Please contact us if you are willing to support them.

Teo, Zaga en Ava (van links naar rechts) zijn heel leuke gehandicapte honden voor wie we een adoptant zoeken in West-Europa (bij voorkeur), VS of Canada. In de tussentijd wonen ze bij Silvija Gastarovski in Skopje, Macedonië. Per maand en per hond bedragen de kosten 150 tot 200 euro voor voer, luiers, zalf, wetties, medicijnen, ontsmettingsmiddel, onderleggers, e.d. Daarom zoeken we donateurs die iedere maand een vast bedrag willen betalen. Elk bedrag is meer dan welkom!

Dit bericht was getagd . Markeer de permalink als favoriet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s