First ‘victim’ of neutering campaign

neutering 1 Rostislav 21052015

Rostislav is the first cat that has been neutered in the campaign of Angelcats Sanctuary in Skopje, Macedonia. They aim to neuter at least 100 cats in 1 year. Neutering is the best way to prevent a miserable life for many cats. It costs 20 euro to neuter a cat. Please help them to reach their goal: http://www.youcaring.com/pet-expenses/neutering-cats-saves-lives/353839
Rostislav is de eerste kat die is gecastreerd in het kader van de campagne van Angelcats Sanctuary in Skopje, Macedonië. Ze willen in 1 jaar tijd minstens 100 katten (m/v) castreren. Castratie is namelijk de beste manier om te voorkomen dat veel katten een ellendig leven leiden. De kosten per kat bedragen 20 euro. Help hen hun doel te bereiken: http://www.youcaring.com/pet-expenses/neutering-cats-saves-lives/353839

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s