Blind Mina at home in the Netherlands

20150529_114830 20150529_115036

Mina and her flight companion arrived at Schiphol Airport on friday morning May 29th, 2015. Of course her mom Eliane was so excited and happy to have her in her arms. In the home Mina left the carrier bag at once and started investigating all the rooms, all the corners, soft blankets, window sills. Her new mom will take her to the vet hospital soon for an examination and if surgery will give her more eyesight, she will get that. Sorry for the not so perfect pictures, the little girl was fast 🙂
Thank you Branko for bringing her from Angelcats Sanctuary, Macedonia. Thank you supporters Nikka, Barbara, Saskia and three others (N.N.) for paying the main part of the travelling costs.

Mina en haar vluchtbegeleider kwamen op vrijdagmorgen 29 april 2015 aan op Schiphol. Natuurlijk was haar mama Elina erg opgewonden en gelukkig toen ze Mina in haar armen had. In huis stapte Mina meteen uit de reistas en begon ze alle kamers, hoeken, zachte dekentje en vensterbanken te onderzoeken. Haar nieuwe mama gaat binnenkort met haar naar de dierenkliniek voor onderzoek en als blijkt dat een operatie haar meer zicht zal geven, dat krijgt ze die. Sorry voor de niet al te scherpe foto’s, de kleine meid was snel 🙂 Dankjewel Branko, dat je haar vanuit Angelcats Sanctuary in Macedonië naar hier hebt gebracht. Dankjewel Nikki, Barbara, Saskia en drie anderen (N.N.) voor het betalen van het grootste deel van de reiskosten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s