Santino from Argentina is doing great

teun homecheck 29052015

Last year Santino was rescued by Lu.B.A Salta in Argentina. He had very bad injuries and was nursed back to life. Someone in the Netherlands fell in love with him and I was asked to do a homecheck. Then I helped sorting out the complicated transport arrangement and early december he arrived in the Netherlands. In January I visited Teuntje (that’s his Dutch name) and May 29th 2015 I went again. It was great to see him so relaxed with his mommy at the couch. His furry friends are indeed his furry friends. His medical file was waiting for me and I can reassure his rescuers that everything is OK. He has received the right therapy for his wounded leg and the skin is looking so much better. He is a lucky fellow.

Vorig jaar werd Santino gered door Lu.B.A. Salta in Argentinië. Hij was zwaargewond en dankzij liefdevolle verzorging krabbelde hij weer overeind. Iemand in Nederland was verliefd op hem geworden en ik werd gevraagd om de homecheck te doen. Vervolgens heb ik geholpen om het ingewikkelde transport te regelen. In januari bezocht ik Teuntje (dat is zijn Nederlandse naam) al een keer en op 29 mei 2015 nogmaals. Het was geweldig om hem zo relaxed bij zijn mama op de bank te zien. Zijn harige vriendjes zijn inderdaad zijn harige vriendjes. Zijn medische dossier lag klaar en ik kan zijn redders verzekeren dat alles helemaal OK is. Hij heeft voor zijn gewonde pootje de juiste therapie gekregen en de huid ziet er echt goed uit. Hij heeft echt geluk gehad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s