Bella has been adopted!

bella geadopteerd 03062015

Great news: Bella, the dog who had cancer, went to her forever home! She has been adopted!
Bella was found bleeding badly from her vagina. Then she had to fight severe respitory infections. Finally she was fit for surgery and chemotherapy. She stayed in the clinic of Dr Marin in Skopje for 2 months and after just a few days in foster care she went home.

Geweldig nieuws: Bella, de hond die kanker had, is thuis. Ze is geadopteerd.
Toen ze op straat werd gevonden bloedde ze hevig uit haar vagina. Daarna kreeg ze te kampen met ernstige luchtweginfecties. Toen ze eindelijk fit genoeg was werd ze geopereerd en kreeg ze chemotherapie. Ze verbleef twee maanden in de kliniek van Dr Marin in Skopje en na enkele dagen bij een opvanggezin is ze geadopteerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s