Ganer, another dog with leishmania needs help

ganer 03062015

Maja from Angelcats Sanctuary saw this dog at the vet when she visited him with one of the cats. She sent me this picture: “please, Adrie, can you help him?” My heart broke and my eyes filled with tears… Ganer will be 3 years old on June 23rd, but if he does not get Milteforan to treat his leishmania he will not live much longer. His owners love him to the moon, but cannot afford this effective but very expensive drug. So I hope we (you, dear readers, and I) can help Ganer by raising the money.
This is his fundraiser: http://www.youcaring.com/ganer-husky-dog-in-skopje-macedoni…
Every eurocent makes a difference for this dog!

Maja van Angelcats Sanctuary zag deze hond bij de dierenarts, toen ze daar was met een van de katten. Ze stuurde me deze foto: “Adrie, kun je hem alsjeblieft helpen?” Mijn hart brak en tranen vulden mijn ogen… Ganer wordt drie jaar op 23 juni a.s., maar als hij geen Milteforan voor de behandeling van zijn leishmania krijgt, zal hij niet veel ouder worden. Zijn eigenaren zijn stapel op hem, maar kunnen dit effectieve doch zeer dure middel niet betalen. Dus ik hoop dat wij (jullie, lieve lezers, en ik) Ganer kunnen helpen door het geld bij elkaar te krijgen.
Dit is zijn fundraiser: http://www.youcaring.com/ganer-husky-dog-in-skopje-macedoni…
Elke eurocent maakt een verschil voor deze hond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s