New project: Animalia and volunteer tourism from the Netherlands

begin 1 Animalia logo

Animalia is an animal protection association in Ohrid, Macedonia. They rescue stray dogs and cats, take care of them and find forever homes for them. They also want to educate the local population in order to reduce the cruelty against animals. A lot of tourists from the Netherlands visit Ohrid because of the beautiful lake (the biggest and deepest lake of the Balkan, protected by Unesco) and its cultural heritage.  Animalia wants to involve these tourists by inviting them to the shelter to take part in the daily chores and to take care of the dogs. The tourists will be having a good time and the dogs too. Work will be done and hopefully some money donated and dogs fallen in love with and adopted.
Angel’s Choice is located in the Netherlands and will help Animalia developing this volunteer tourism.

Animalia is een dierenwelzijnsorganisatie in Ohrid, Macedonië. Ze redden zwerfhonden en -katten, verzorgen ze en zoeken een thuis voor hen. Ze willen ook de lokale bevolking voorlichten om zo de wreedheid jegens dieren te vermindren. Veel Nederlandse toeristen bezoeken Ohrid vanwege het prachtige meer (het grootste en diepste meer van de Balkan, beschermd door de Unesco) en het culturele erfgoed. Animalia wil deze toeristen betrekken bij hun werk door ze uit te nodigen in de shelter en daar te helpen bij de dagelijkse taken en het verzorgen van de honden. Dan zullen de toeristen een leuke tijd hebben en de honden ook. Er wordt werk verzet, hopelijk wordt er gedoneerd en worden er mensen verliefd op een hond, zodat die wordt geadopteerd.
Angel’s Choice is gevestigd in Nederland en zal Animalia helpen dit vrijwilligerstoerisme te ontwikkelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s