New project: Rescue for Animals Blazevska

logo Blazevska

Over 30 years ago Eleonora and Elizabeta Blazevska started rescuing abused and stray dogs and cats and sometimes also other animals. They keep them in their own homes in Ohrid and Bitola (Macedonia), where they have plenty of room to live and receive lots of love. They try to get the animals adopted, but some of them stay with them till they die. They were able to pay for all the food and medical care and other necessities themselves, but Elizabeta lost their job. Now it is very hard for them to give the animals all they need and letting them go stray again is no option, of course. Angel’s Choice will support them and will start straight away with a fundraiser for neutering 14 animals.

Al meer dan dertig jaar redden Eleonora en Elizabeta Blazevska mishandelde en zwerfhonden en -katten en soms ook andere dieren. Ze nemen ze op in hun eigen huis in Ohrid respectievelijk Bitola (Macedonië), waar ze veel liefde krijgen en volop de ruimte om te leven. Ze proberen dieren geadopteerd te krijgen en sommigen blijven bij hen tot hun dood. Tot nu toe hebben ze al het voer, de medische zorg en andere benodigdheden zelf kunnen betalen, maar Elizabeta is haar baan verloren. Nu is het erg moeilijk voor hen om de dieren te geven wat ze nodig hebben. Opnieuw op straat zetten is uiteraard geen optie.  Angel’s Choice gaat ze helpen en begint met een fundraiser voor de castratie van 14 dieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s