Neutering campaign Angelcats Sanctuary is going strong

neutering campaign

The neutering campaign of Angelcats sanctuary​ in Macedonia is going strong. They get requests for neutering from people who own a cat and cannot afford a neutering and from people who take care of stray cats and want those neutered. They keep track of the neutering in the album ‘Neutering campaign’ on their page and we do this in the gallery of the fundraiser. We are very happy we have supporters who agree with us that neutering is the best way to save lives. We have set a goal of 100 neuterings in 1 year, but we don’t mind if this will be 200 or more. So keep on donating. Together we can save a lot of lives.
This is the link to the fundraiser: http://www.youcaring.com/pet-expenses/neutering-cats-saves-lives/353839

Het gaat goed met de castratiecampagne van Angelcats Sanctuary. Ze krijgen castratieverzoeken van mensen die een kat hebben maar de dierenarts niet kunnen betalen en van mensen die voor zwerfkatten zorgen en deze willen laten castreren. Ze houden de castraties bij in het album ‘Neutering campaign’ op hun pagina en wij doen dat in de ‘gallery’ van de fundraiser. We zijn heel blij dat we donateurs hebben die het met ons eens zijn dat castreren de beste manier is om levens te redden. We hebben een streefaantal van 100 castraties in 1 jaar, maar vinden het niet erg als dit er 200 of meer worden. Dus blijf doneren. Met elkaar kunnen we heel veel levens redden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s