Fundraiser for neutering 9 dogs and 5 cats

neutering fundraiser Blazevska

Rescue for Animals Blazevska in Ohrid and Bitola (Macedonia) desperately needs to neuter 9 dogs and 5 cats in their care. They are homing 90 animals at the moment and giving them all food is already a daily struggle. Neutering is very important, because it saves lives. This is the link to the fundraiser: http://www.youcaring.com/9-dogs-and-5-cats-368109

Rescue for Animals Balzevska in Ohrid en Bitola (Macedonië) moet hoognodig 9 honden en 5 katten castreren. Ze bieden onderdak aan 90 dieren en het is al dagelijks een strijd om ze allemaal eten te geven. Castreren is heel belangrijk, omdat het levens redt. Hier is de link naar de fundraiser: http://www.youcaring.com/9-dogs-and-5-cats-368109

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s