Fundraiser for repossessed handicapped dog Lunita

Lunita fundraiser def After long negatiations the handicapped dog Lunita is now once again under the care of Luba Salta, the rescue organisation from Argentina. Money is needed to send her to her long term foster home to recover and for the initial medical costs. Lunita will remain in the USA. Angel’s Choice organises the fundraiser.
http://www.youcaring.com/lunita-handicapped-dog-369876

Na langdurige onderhandelingen is de gehandicapte hond Lunita weer onder de hoeve van Luna Salta, de rescue organisatie in Argentinië. Er is geld nodig voor haar vervoer naar haar lange-termijnopvang en de eerste medische kosten. Lunita blijft in de VS. Angel’s Choice organiseert de fundraiser.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s