Paffy, handicapped dog looking for new home

paffy

A few months ago Paffy was hit by a car. He couldn’t use his hind legs after this. Very slowly he started getting some functioning back, but his walk is very unbalanced and insecure. He needs support while walking. Maybe therapy will most probably lead to more use of his hind legs. His owner cannot take care of him anymore, therefore he is available for adoption. He seems to be lucky, because a very nice lady wants to adopt him. We have to sort out how he will travel from Macedonia to his adopter and money has to be raised to pay for this.

Enkele maanden geleden werd Paffy aangereden. Daarna kon hij zijn achterpoten niet meer gebruiken. Heel langzaam kon hij ze weer een beetje gaan gebruiken, maar het lopen gaat nog niet goed, hij valt snel om en staat niet stevig op zijn pootjes. Hij moet dan ook ondersteund worden. Therapie kan zeer waarschijnlijk tot verbetering leiden. Zijn baasje kan niet meer voor hem zorgen en daarom wordt hij ter adoptie aangeboden. Zoals het er nu naar uitziet, heeft hij geluk, want een heel lieve vrouw wil hem adopteren. We moeten nog uitzoeken hoe hij vanuit Macedonië bij haar komt en er zal geld moeten worden verzameld voor zijn reis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s