Medical and other necessities ready for transport

kattenvangkooi groot20150617_135514 20150617_135242

Some necessities are not available in Macedonia, so Angel’s Choice tries to raise money to buy them and ship them to the animal rescuers. The big cage to trap stray cats to be neutered, lotion for cleaning eyes, lotion for cleaning ears, kittenmilk and some toys are going to Angelcats Sanctuary in Skopje. Stronghold antiparasites, elastic bandages, aquacoolkeepers, 6 reusable diaper(shorts), a whole lot of inlays and some toys are going to the handicapped dogs Teo, Ava and Zaga who are fostered by Silvija Gastarovska in Skopje. Angel is staying in the Netherlands of course.
Sommige broodnodige artikelen zijn niet te koop in Macedonië, daarom zamelt Angel’s Choice geld in, koopt de artikelen en verstuurt ze naar de animal rescuers. De grote kooi om zwerfkatten te vangen voor castratie, oogreinigingslotion, oorreinigingslotion, kittenmelk en enkele speeltjes gaan naar Angelcats Sanctuary in Skopje. Stronghold tegen parasieten, elastisch verband, aquacoolkeepers, 6 herbruikbare luier(broeken), een hele stapel inlays en enkele speeltjes gaan naar de gehandicapte honden Teo, Ava en Zaga die worden opgevangen door Silvija Gastarovska in Skopje. De Stronghold is geschonken door Dierenkliniek De Vijf Heuvels in Markelo. Angel blijft natuurlijk in Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s