Home found for handicapped Tokito

tokito fundraiser

Handicapped Tokito has been offered a forever home in Belgium at De Katten-brigade. The couple who runs this private shelter is already offering a home to several other handicapped and otherwise misfortunate cats. Tokito will get therapy and hopefully he will regain some use of his hind legs. He will also get tons of TLC. We hope he can fly from Skopje (Macedonia) to Brussels Airport in Belgium at the beginning of august. We just need to raise the money for his ticket and the ticket of his flight volunteer.
This is his fundraiser: http://www.youcaring.com/tokito-handicapped-cat-from-skopje-macedonia-382994

tokito 08052015
De gehandicapte Tokito mag bij de Katten-brigade in België komen wonen. Het stel dat deze particuliere opvang runt heeft al enkele andere gehandicapte katten. Tokito krijgt daar therapie en hopelijk zal hij dan zijn achterpootjes weer meer kunnen gebruiken. Natuurlijk krijgt hij ook heel veel liefde. We hopen dat hij begin augustus van Skopje (Macedonië) naar het vliegveld van Brussel kan vliegen. We moeten alleen nog het geld inzamelen voor zijn ticket en dat van zijn vluchtbegeleider.
Hierboven staat de link naar de fundraiser. Donaties kunnen ook naar de IBAN NL69ABNA0533602041 t.n.v. Stichting Angel’s Choice, Geesteren, Nederland (BIC ABNANL2A). Vermeld dan a.j.b.: transport Tokito.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s