Packages have arrived in Macedonia

ruzica en maja package 05072015

The big package from the Netherlands has arrived in Macedonia containing several necessities for Angelcats Sanctuary and handicapped dogs Teo, Ava and Zage, like a cat trap cage, anti-flea treatment, ear cleaner, eye cleaner, kitten milk, reusable diapers and inlays, aqua cooler mats and bandages. These items were purchased thanks to donation. The toys and t-shirts were a gift from Angel herself. A company sponsored transport.

Het grote pakket met goederen voor Angelcats Sanctuary en de gehandicapte honden Teo, Ava en Zage is in Macedonië aangekomen. In het pakket zaten onder meer een kattenval, antivlooienmiddel, oorreiniger, oogreiniger, kittenmelk, herbruikbare luiers en inlays, aqua cooler matten en verband. Deze goederen konden worden gekocht dankzij donaties. De speeltjes en t-shirts zijn een cadeautje van Angel zelf. Het transport werd gesponsord door een bedrijf.

11717071_10206007582222412_1146266673_n 11715955_10206008039913854_507413720_n

A few days before the big package another package arrived in Macedonia containing diaper shorts for Teo and Ava and a drag bag for  Teo. Diaper shorts keep diapers where they should be: on the dog and not on the floor. The drag bag prevents sores on the hind legs while moving around. These items were paid for with money for the fundraiser that run earlier this year for Teo. The remainder of the raised money was used for medicines, Xray, MRI.

Enkele dagen voor het grote pakket was er al een ander pakket aangekomen in Macedonië met luierbroeken voor Teo en Ava en een sleepzak voor Teo. Luierbroeken zorgen ervoor dat de luiers blijven zitten waar ze horen: op de hond en niet op de grond. De sleepzak voorkomt dat er wonden op de achterpoten ontstaan tijdens het rondschuifelen. Deze artikelen zijn betaald met geld uit de fundraiser die eerder dit jaar liep voor Teo. Het overge geld is gebruikt voor medicijnen, röntgenfoto’s en MRIscan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s