Update neutering campaign Angelcats Sanctuary

neutering 11 nana 04062015
We keep track of the neutering campaign of Angelcats Sanctuary in Skopje, Macedonia, by adding pictures to the gallery on the page of the fundraiser. In the first weeks of the campaign 20 cats have been neutered. Then the vet who performs the neutering went on holiday… but he is back now and the cat trap cage has arrived, so they will continue neutering. Please donate to the fundraiser: the more cats they can neuter, the more lives we save!
This is the fundraiser: http://www.youcaring.com/pet-expenses/neutering-cats-saves-lives/353839
If you don’t have PayPal you can donate to the IBAN of Angel’s Choice to be found at this website and mention: neutering campain Angelcats Sanctuary
We houden de castratiecampagne van Angelcats Sanctuary in Skopje, Macedonië, bij door foto’s toe te voegen in de galerij op de fundraiserpagina. In de eerste weken van de campagne zijn 20 katten gecastreerd. Toen ging de dierenarts die ze uitvoert op vakantie… maar hij is weer terug en de kattenvangkooi is inmiddels gearriveerd, dus ze gaan door.
Doneer alsjeblieft: hoe meer katten (m/v) er worden gecastreerd, des te meer levens er worden gered!
De link naar de fundraiser staat hierboven. Als je geen PayPal account hebt, kun je geld overmaken naar de IBAN van Angel’s Choice dat je op deze website kunt vinden en vermeld dan alsjeblieft: neutering campaign Angelcats Sanctuary

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s