Shumafood supports Angel’s Choice

Shumafood Shumafood verkoopt onder meer voer dat geen kunstmatige conserveringsmiddelen en smaak-, geur- en kleurstoffen bevat, zoals heerlijke brokken en gestoomd vlees vacuum verpakt (ongeopend buiten de koelkast 15 maanden houdbaar en heel handig om mee te nemen op vakantie). Goedgekeurd door Angel! Als je bij Shumafood bestelt en opgeeft dat je Angel’s Choice steunt, maakt Shumafood een deel van hun commissie over naar Angel’s Choice. Daarmee kunnen animal rescuers weer voer voor hun honden of katten kopen. http://www.shumafood.nl/
Inhabitants of the Netherlands and Belgium can support Angel’s Choice by ordering food for their dogs and cats at Shumafood.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s