Sales from shop for food and neutering

Karma via Ivana 26072015 Karma puppies via Ivana 26072015
Silvija (foster of Teo, Ava and Zaga) and Ivana (foster of Hana) found this mom and seven puppies somewhere in Skopje (Macedonia). They managed to find a home for this family for the next few weeks. Proceeds from Angel’s Choice shop pay for high protein food for her while she is nursing her  puppies and for her neutering when she is no longer nursing them. They have to get all the puppies adopted.  Mom Karma will stay with the person who was willing to take the whole family in. Please do some shopping yourself, so we can save more lives!

Silvija (opvangmama van Teo, Ava en Zaga) en Ivana (opvangmana van Hana) vonden deze moeder en zeven kinderen ergens in Skopje (Macedonië).  Van de opbrengst van de Angel’s Choice shop worden goed voer voor haar gekocht terwijl ze haar kinderen voedt en daarna wordt ze gecastreerd. De puppy’s worden door de beide dames ter adoptie aangeboden. Moeder Karma mag blijven bij degene die het hele gezin onderdak wilde verlenen. Ga ook eens winkelen in onze shop, want dan kunnen we nog meer levens redden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s