Help needed for dog Betty with cancer

Betty 03082015Betty is a terrier mix breed, 7 years old, who was living in the streets of Skopje, Macedonia. She survived poisoning twice. In a few weeks time she grew this massive size tumor. At first it was thought it was a injury at the leg, that someone had hit her, but the visit to the vet showed she needed surgery ASAP. After 5 hours the entire tumor was removed. A sample was taken to histology test to determine malignant or benign tumor. The results from the test will determine her treatment. A nice woman is taking care of Betty now, but we urgently need donations to pay for the medical bills and recovery of Betty as well as for everyday sterile necessities. This is her fundraiser, but you can also donate to Stichting Angel’s Choice (look at the page ‘donations’ for our IBAN and don’t forget to mention it is for Betty): http://www.youcaring.com/betty-former-stray-dog-with-cancer-410888

Dit is Betty, een X terrier van 7 jaar oud, die op straat in Skopje (Macedonië) leefde. Twee keer is ze vergiftigd en heeft ze het overleefd.  In enkele weken tijd ontstond deze grote tumor. Eerst dacht men aan een verwonding aan haar poot had, dat iemand haar had geslagen, maar bij de dierenarts bleek dat snel ingrijpen nodig was. Na een operatie van vijf uur was de tumor verwijderd. Het weefsel wordt nu onderzocht en als de uitslag bekend is, kan de behandeling worden ingezet. Een lieve vrouw zorgt nu voor Betty, maar er is dringend geld nodig voor de rekening van de dierenarts, haar vervolgbehandeling en de dagelijkse wondverzorging onder steriele omstandigheden. Doneren kan via de fundraiser (zie de link hierboven) of rechtstreeks naar ons IBAN (zie de pagina ‘donations’ en vermeld a.u.b. dat het voor Betty is).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s