Lucky Paffy

paffy 13082015 On the day Paffy got his travel document from a vet in Skopje, Macedonia, I heard that he had no longer had a foster home to go to.  His transport was all set and paid for… In two hectic days and with the help of a lot of fabulous people his luck changed once again. Next wednesday he will be welcomed at his forever home in the Netherlands!

Op de dag dat Paffy zijn uitreisdocument kreeg van een dierenarts in Skopje, Macedonië, kreeg ik te horen dat hij niet meer naar zijn zijn opvangadres kon. Zijn transport was in kannen en kruiken en betaald… In twee hectische dagen en met de hulp van fantastische mensen werd het tij voor hem gekeerd. Komende woensdag wordt hij welkom geheten in zijn nieuwe thuis in Nederland! Thuis als in ‘voor altijd’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s