Angelcats Sanctuary is officially registered

11897144_1653527298221197_1885152096_nCongratulations to Angelcats Sanctuary in Skopje (Macedonia), now officially registered as an association. It took the cat ladies a lot of patience and perseverance, but they managed to deal with all the red tape. From now on they are obliged to put a stamp on all invoices, documents, etc. This morning they let me know that they have another loyal supporter from Macedonia who donates 10 euro each month to their cause. That’s a good sign. More loyal supporters from any country are needed! Look at the page ‘Donations’ for more information.

Felicitaties voor Angelcats Sanctuary in Skopje (Macedonië) dat nu officieel is geregistreerd. Het heeft de kattendames veel geduld en doorzettingsvermogen gekost, maar het is ze gelukt om met alle bureaucratie om te gaan. Vanaf nu zijn ze wel verplicht om op alle facturen, documenten etc. een stempel te zetten. Vanmorgen lieten ze me weten dat ze nu een derde trouwe Macedonische donateur hebben die iedere maand 10 euro geeft. Dat is een goed teken. Er zijn nog veel meer trouwen donateurs nodig. Het maakt niet uit in welk land je woont, je kunt altijd het werk van Angelcats steunen. Kijk op de pagina ‘Donations’ voor meer informatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s