Betty has to start her cytostatic treatment

bloodwork 12082015

The bloodwork has been done. Not all values are great, but that’s what is to be expected when a dog has cancer. The vet says the condition of Betty is well enough to start with the cystostatic treatment. Tomorrow she will get her first shot allthough we haven’t raised the money yet. But we can’t en don’t want to wait any longer. We trust you to help us by donating.
This is her fundraiser: http://www.youcaring.com/betty-former-stray-dog-with-cancer…

Het bloedonderzoek is gedaan. Niet alle waarden zijn naar wens, maar dat is wat je kunt verwachten wanneer een hond kanker heeft. De dierenarts zegt dat de conditie van Betty goed genoeg is om met de chemokuur te beginnen. Morgen krijgt ze haar eerste dosis ook al hebben we nog niet genoeg geld verzameld. Maar we kunnen en willen niet langer wachten. We vertrouwen erop dat jullie ons helpen door te doneren.
Dit is haar fundraiser: http://www.youcaring.com/betty-former-stray-dog-with-cancer…
Of maak
Betty 03082015geld over naar IBAN NL69ABNA0533602041 (BIC ABNANL2A) van Stichting Angel’s Choice, Geesteren, Nederland en vermeld dat het voor Betty is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s