Skin treatment for handicapped dog Teo

zaga en teo 31072015 spullen 05082015 1
Handicapped Zaga likes to use handicapped Teo as a cushion. The red spots on Teo’s body are remainders of his terrible wounds. The dermalibour cream that was sent to their foster mom Silvija in Skopje, Macedonia, will be used to regenerate the skin tissue on those spots. Of course the cream will also be used for Zaga and Ava (the other handicapped dog fostered by Silvija), because they had serious wounds as well.
Gehandicapte Zaga gebruikt gehandicapte Teo graag als kussen. De rode plekken op Teo’s lichaam zijn de overblijfselen van vreselijke wonden. De dermalibour creme die we hebben opgestuurd naar zijn opvangmoeder Silvija in Skopje, Macedonië, zal worden gebruikt om het huidweefsel op die plekken te vernieuwen. Natuurlijk wordt de creme ook gebruikt voor Zaga en Ava (de andere gehandicapte hond die wordt opgevangen door Silvija), want zij hebben ook ernstige wonden gehad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s