Hana needs a home urgently

hana 05082015

Hana desperately needs a new home, foster or preferably forever. She is in foster care now, but she cannot stay there, because her foster mom has to move out of her home. Hana is a 1 year old husky mix, succesfully treated with milteforan for leishmania. She is now on allopurinol. She is staying in Skopje, Macedonia.

Hana heeft dringend een nieuw thuis nodig, opvang of adoptie. Ze is nu in de opvang bij iemand, maar kan niet blijven, omdat haar opvangmoeder haar huis uit moet. Hana is 1 jaar oud, X husky, met succes behandeld tegen leishmania met milteforan. Ze krijgt nu allopurinol. Ze zit in Skopje, Macedonië.

More information on Hana’s FB page: https://www.facebook.com/pages/Hana-Husky-mix-needs-us/1640629169502178?ref=hl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s