Waiting for transport to Macedonia

intrasite 20082015

Waiting for transport to Macedonia: 4 boxes of Intrasite gel. Very good concentrated ointment to treat open wounds. 2 boxes will go to Angelcats Sanctuary and 2 will go to Silvija, the foster mom of handicapped Teo, Ava and Zaga. Both often rescue animals with open wounds. This gel is not available in Macedonia. I was able to purchase them from the proceeds from the shop. So please shop at the shop of Angel’s Choice.

Wachtend op vervoer naar Macedonië: 4 dozen Intrasite gel. Heel goed geconcentreerde zalf ter behandeling van open wonden. 2 dozen gaan naar Angelcats Sanctuary en 2 naar Silvija, de opvangmama van gehandicapte Teo, Ava en Zaga. Beide redden regelmatig dieren met open wonden. Deze gel is niet verkrijgbaar in Macedonië. Ik heb ze kunnen kopen dankzij verkopen in de shop. Dus winkel alsjeblieft in de shop van Angel’s Choice.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s