Update on Ginger

ginger 15082015 2
Sorry, completely forgot to give you this update on Ginger, who was found paralysed by Rescue for Animals in Ohrid, Macedonia. Ginger was transported to Skopje, because the vets in Ohrid cannot make Xrays and some vets in Skopje can. He is boarding at Angelcats Sanctuary till he is fit enought for Xrays to be made and further treatment decided upon. The girls from Angelcats give him lots of TLC, he was given antibiotics, IV fluids and raw food. And look, he is standing on all fours. Wobbly, but standing.

Sorry, helemaal vergeten het nieuws over Ginger te plaatsen. Ginger werd door Rescue for Animals verlamd op straat gevonden in Ohrid, Macedonië. Ginger werd vervoerd naar Skopje, omdat de dierenartsen in Ohrid geen röntgenapparaat hebben en sommige artsen in Skopje wel. Hij logeert bij Angelcats Sanctuary tot hij fit genoeg is om röntgenfoto’s te laten maken en bekeken kan worden wat hij verder nog aan behandeling nodig heeft. De meiden van Angelcats geven hem veel liefdevolle zorg, hij heeft antibiotica en vloeistof via infuus gekregen, en ook raw food. En kijk eens, hij staat op alle vier zijn pootjes. Wiebelig, maar hij staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s