Shelter Animalia Ohrid visited by tourists

11889492_468664396637827_4316062715946807598_n Isabel

11870655_468664536637813_1451367178981396882_n A short while ago Isabel from Australia contacted me. She is touring eastern Europe and visiting Macedonia, Ohrid. Yesterday she and her husband and a friend visited the shelter of Animalia Ohrid. The dogs always enjoy visitors, because this means they get a lot of cuddles. And sometimes they bring food or another donation. Isabel and the others even helped cleaning the shelter. Thank you Isabel for your kindness.
If you are going to spend your holidays in the beautiful region of Ohrid and you love dogs and cats, please let me know. Maybe you can take medicines or other necessities with you for them and visit the shelter as well.

Onlangs nam Isabel uit Australië contact met me op. Ze maakt een rondreis in het oosten van Europa en doet ook Macedonië aan. Gisteren brachten zij, haar man en een vriendin een bezoek aan de shelter van Animalia Ohrid. De honden vinden bezoek altijd fijn, want dan krijgen ze extra veel knuffels. En soms brengt het bezoek ook voer of een andere donatie mee. Isabel en de anderen hebben zelfs meegeholpen met schoonmaken. Dankjewel Isabel dat je dit hebt gedaan. Als jij op vakantie gaat naar het mooie Ohrid e.o. en je houdt van katten en honden, laat me dat dan weten. Misschien kun je dan medicijnen of andere spullen meenemen voor hen en ook de shelter bezoeken. Een werkvakantie behoort ook tot de mogelijkheden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s