Zoe needs a forever home

Zoe zoe 11062015 1

4 years old Zoe was left at a vet in Skopje, Macedonia, to be put to sleep. Fortunately the vet knows the girls from Angelcats Sanctuary and asked them to take Zoe in. Zoe was a bag of bones and her coat was a mess. She must have been neglected for a long time. A lot of TLC worked miracles for Zoe but there is still one problem: she can’t or won’t use her hind legs. Xrays show no broken bones. The vet in Skopje does not know what causes this myelopathie. Neurologists abroad cannot diagnose her without seeing her IRL. She is not incontinent but she wears diapers to prevent sores. We are working on a garment to replace the diaper. Zoe is sweet and used to other cats. She is lazy, likes to eat and wants to be cuddled all the time. She likes to hug and sleep on shoes. 🙂 We want to find her a good home. Preferably in the Netherlands or Belgium.
De vier jaar oude Zoe werd bij een dierenarts in Skopje, Macedonië, achtergelaten om te worden ingeslapen. Gelukkig kent deze dierenarts de meiden van Angelcats Sanctuary en vroegen hen Zoe op te vangen. Zoe was een zak vol botten en haar vacht was een ramp. Ze is waarschijnlijk langere tijd verwaarloosd. Liefdevolle zorg heeft al tot grote verbetering geleid, maar er is nog steeds een probleem: ze kan of wil haar achterpootjes niet gebruiken. Röntgenfoto’s laten zien dat er niets is gebroken. De dierenarts in Skopje weet niet wat de oorzaak van de myelopathie is. Neurologen in het buitenland kunnen geen diagnose stellen zonder haar in het echt te hebben gezien. Ze is niet incontinent, maar draagt luiers om wonden te voorkomen. We zijn bezig om een kledingstuk te bedenken om de luier te vervangen. Zoe is lief en gewend aan andere katten. Ze is lui en houdt van eten en knuffelen. Ze is gek op schoenen en slaapt er graag op. We zoeken een goed thuis voor haar. Het liefst in Nederland of België.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s