Tomce the smiling dog needs a home

Tomce 10 Tomce avatar

Tomce was found unable to walk in the beginning of 2015. The people from Animalia Ohrid thought he had been hit by a car, but Xrays showed he had been hit on his back. He can stand on all fours, but he cannot move his hind legs. He is a very gentle boy, born in 2012, maybe 2013. He loves everyone, humans and dogs. He is always smiling 🙂 When you look at him, you will smile as well. He really needs a proper home with people who will love him dearly and give him all the time, care, love, attention and everything else he needs and deserves. Please help us find a home for him. Preferably in western Europe.
Toen Tomce begin 2015 werd gevonden kon hij niet lopen. De mensen van Animalia Ohrid dachten dat hij was aangereden, maar röntgenfoto’s lieten zien dat hij door iemand is geslagen. Hij kan op alle vier zijn poten staan, maar zijn achterpoten kan hij niet bewegen. Tomce is een erg lieve jongen, geboren in 2012, misschien 2013. Hij houdt van iedereen, mens en hond. Hij lacht altijd 🙂 Wanneer je naar hem kijkt, moet je ook lachen. Hij heeft echt een echt thuis nodig bij mensen die enorm van hem houden en hem alle tijd, zorg, liefde, aandacht geven die hij nodig heeft en verdient. Help ons alsjeblieft een thuis voor hem te vinden. Bij voorkeur in West-Europa.
https://www.facebook.com/smilingTomce

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s