Spot on flea and tick treatment ready to go

pipetten 28082015With the proceeds from the Angel’s Choice shop and donations I was able to buy spot on treatment for fleas and ticks: 48 pipets for cats and 36 pipets for dogs. The pipets for cats and some of the pipets for dogs will go to Rescue for Animals in Ohrid and Bitola, Macedonia. The other pipets for dogs will go to Animalia Ohrid. I wish I had been able to buy pipets for all the dogs at Rescue for Animals and Animalia, but the money ran out. Hopefully more next time. Thank you all for helping by buying and donating. PS Fiprospot is the same as Frontline

Met de opbrengst van verkopen in de Angel’s Choice shop en donaties kon ik spot on tegen vlooien en teken kopen: 48 pipetten voor katten en 36 pipetten voor honden. De pipetten voor katten en enkele pipetten voor honden gaan naar Rescue for Animals in Ohrid en Bitola, Macedonië. De andere hondenpipetten gaan naar Animalia Ohrid. Ik had graag voor alle honden bij Rescue for Animals en Animalia pipetten gekocht, maar het geld was op. Hopelijk een volgende keer meer.  Hartelijk dank kopers en donateurs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s