Mila will be adopted

Mila

A few weeks ago Jennifer from the Netherlands visited the shelter of Animalia Ohrid, Macedonia. One dog in particular caught her attention: Мила Once home Jennifer couldn’t forget her and in the near future Mila will travel to her new home in the Netherlands!

Enkele weken geleden bezocht Jennifer uit Nederland de shelter van Animalia Ohrid, Macedonië. Een hond in het bijzonder trok haar aandacht: Мила Eenmaal thuis kon Jennifer haar niet vergeten en op korte termijn gaat Mila op reis naar haar nieuwe thuis in Nederland!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s