Home needed for Bino

Bino 21082015 crop A few days ago Bino was rescued from the streets by Rescue for Animals in Bitola/Ohrid, Macedonia. At some time in his life he must have been hit by a car. One of his hind legs was broken and has not healed properly, leaving it useless. He is 5 or 6 years old and sweet natured. A life with a loving family is needed for him. Preferably in the Netherlands, Belgium or Germany. Please help us find him this home.

Een paar dagen geleden werd Bino van straat gered door Rescue for Animals in Bitola/Ohrid, Macedonië. Op enig moment in zijn leven is hij waarschijnlijk aangereden door een auto. Een van zijn achterpoten is toen gebroken en nadien niet goed aan elkaar gegroeid, waardoor hij die poot niet meer kan gebruiken. Hij is 5 of 6 jaar oud en heeft een lief karakter. Hij heeft echt een thuis bij een lief gezin nodig. Bij voorkeur in Nederland, België of Duitsland. Help ons alsjeblieft dat thuis voor hem te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s