Update on Betty, the dog with cancer

Betty 28082015 3Betty, the dog with cancer in Skopje (Macedonia) had her second treatment with cytostatics two days ago. Her bloodwork was great, but now we need Betty to be and feel great again. Please support her with positive healing energy.
We are happy that several kind people donated and we are able to pay the vet bills. Some more money would be appreciated, so we can buy her very enticing food. She needs a lot of nutritients in her body!
This is her fundraiser: https://www.youcaring.com/betty-former-stray-dog-with-cance…

Betty, de hond met kanker in Skopje (Macedonië) heeft haar tweede chemo gekregen twee dagen geleden. De bloedwaarden zagen er goed uit, maar nu moet Betty zelf nog beter worden. Stuur haar alsjeblieft positieve, helende energie.
We zijn erg blij dat verschillende lieve mensen hebben gedoneerd. We kunnen nu de rekeningen van de dierenarts betalen. Het zou ook fijn zijn als we extra lekkere hapjes voor haar kunnen kopen, want ze moet echt veel voedingsstoffen binnenkrijgen! Haar fundraiser staat hierboven. Doneren kan ook naar IBAN NL69ABNA0533602041
t.n.v. Stichting Angel’s Choice o.v.v. Betty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s