Update on the neutering campaign of Angelcats Sanctuary

neutering campaignSince the neutering campaign of Angelcats Sanctuary in Skopje, Macedonia, started three months ago 34 cats have been neutered. And more will follow! The more money raised the more cats neutered the more lives saved!

https://www.youcaring.com/manage-fundraiser.aspx…

Sinds de castratiecampagne van Angelcats Sanctuary in Skopje, Macedonië, drie maanden geleden van start ging, zijn 34 katten gecastreerd. En er staan weer de nodige katten op de wachtlijst! Hoe meer geld er wordt gedoneerd, des te meer katten er kunnen worden gecastreerd en des te meer levens worden gered!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s