Set back for Daisy :-(

Daisy 30082015Daisy made such good progress, she even went with foster Silvija to the fundraising event at a cafe in Skopje, Macedonia. However she got some digestion problems, received an injection for this and then a disaster happened. The injection caused a severe infection, abcess…. life threatening. Daisy had some surgery today to clean the abcess. She is holding on to life once again. But she is in terrible pain. Silvija is doing her utmost to save her.

Het ging zo goed met Daisy, ze ging zelfs met opvangmama Silvija naar de fundraising bijeenkomst in het café in Skopje, Macedonië. Maar ze kreeg problemen met haar spijsvertering, kreeg daarvoor een injectie en toen sloeg het noodlot toe. De injectie veroorzaakte een ernstige infectie, een abces… levensbedreigend. Vandaag werd het abces weer opengemaakt. Ze blijft vechten voor haar leven, opnieuw. Maar ze heeft heel veel pijn. Silvija doet alles wat in haar macht ligt om haar te redden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s