Ava has found a forever home

ava 26042015 2After over 6 months of searching for a forever home for handicapped Ava from Skopje, Macedonia, someone in Belgium fell in love with her. And she and her partner are now eagerly waiting for the moment they can hold her in their arms. The fundraiser for her transport has already reached the goal amount and now we just have to wait some more weeks…

Na meer dan zes maanden zoeken naar een adoptant voor gehandicapte Ava uit Skopje, Macedonië, werd iemand in België verliefd op haar. En zij en haar partner wachten nu ongeduldig op het moment dat ze haar in hun armen kunnen sluiten. De fundraiser voor haar transport heeft al het benodigde geld opgehaald en nu hoeven we alleen nog maar enkele weken te wachten…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s