Cali will be reunited with her friend Tokito in Belgium

11701040_1651507561739650_9016695707409331386_n

Handicapped Cali from Angelcats Sanctuary in Skopje, Macedonia, will be reunited with her also handicapped friend Tokito. She is going to live at De Kattenbrigade in Belgium as well. And the fundraiser to pay for her transport has reached the goal amount in just a few days. Thank you sponsors for donating. And thank you Kattenbrigade for taking her.

Gehandicapte Cali van Angelcats Sanctuary in Skopje, Macedonië, wordt herenigd met haar eveneens gehandicapte vriendje Tokito. Ze gaat ook bij De Kattenbrigade in België wonen. De fundraiser voor haar transport had binnen enkele dagen het streefbedrag bereikt. Dankjewel donateurs. Dankjewel Kattenbrigade dat jullie haar in huis willen nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s