Lunita has no more UTI!

Lunita 08092015Lunita went to the vet hospital on September 9th, 2015, for another urinalysis and finally there were no more bacteria to be found in her bladder. The vet was surprised and happy, because she expected it would take a lot longer to cure the bladder infection that went untreated for such a long time at her former adopter’s home. The long term fosters are giving Lunita raw food and expressed her bladder several times a day. Now Lunita can empty her bladder completely on her own. She also had another ivermectin injection to treat the parasite that caused so much skin problems. Even her fur is growing back on her tail and most part of her back legs.

Lunita ging op 9 september 2015 weer naar de dierenkliniek voor een urineonderzoek en daaruit bleek dat er geen bacteriën meer in haar blaas zitten. De dierenarts was verrast en blij, want zij had verwacht dat het veel langer zou duren om de blaasinfectie te genezen, omdat die zo lang niet was aangepakt toen ze bij haar voormalige adoptant verbleef. De opvanggezinnen geven Lunita raw food en leegden haar blaas verschillende keren per dag. Nu kan Lunita zelf haar blaas helemaal legen. Ze kreeg ook weer een ivermectininjectie voor de parasiet die voor ernstige huidproblemen heeft gezorgd. Zelfs haar haar komt weer terug op haar staart en grote delen van haar achterpoten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s