Donations

donatie Hans These items were donated by Hans, the new dad of cat Femie. They will be sent to Angelcats Sanctuary in Skopje, Macedonia, a.s.a.p. The booklet will be sold in Angel’s Choice shop – to be found on Facebook https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1087914141236996.1073741832.1064727706888973&type=3
Deze spullen werden gedoneerd door Hans, de nieuwe papa van kat Femie. Ze worden z.s.m. naar Angelcats Sanctuary in Skopje, Macedonië, verzonden. Het boekje met waaier wordt verkocht in de shop van Angel’s Choice op Facebook (openbare pagina, je hoeft niet op Facebook te ‘zitten’ om de koopwaar te bekijken).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s