Raising money…

selling for Angel s choice Publishing company A3 boeken donates slightly damaged books to Angel’s Choice and Angel’s Choice sells them in their online shop at Facebook or at events where A3 boeken is presenting itself and selling its publications. In three days time 150 euro was raised this way and the money will be used to buy food and medicines for the animals at the organisations and invidual animal rescuers supported by Angel’s Choice.

Uitgeverij A3 boeken doneert  lichtbeschadigde boeken aan Angel’s Choice en Angel’s Choice verkoopt die in de shop op Facebook of tijdens evenementen waar A3 boeken staat en ook boeken verkoopt. In drie dagen tijd is zo 150 euro opgehaald en dit geld wordt gebruikt voor voer en medicijnen voor de dieren van de organisaties en individuele dierenredders die Angel’s Choice steunt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s