Looking at the future and sustainability

Animalia logoAnimalia Ohrid is looking at the future and tries to find long term sustainable solutions for the problem of stray animals. They have found a supporter in Travel Agency ”Ohrid Holidays” So if you love animals and want to visit the beautiful area of Ohrid, Macedonia, please contact this Travel Agency. And do combine your visit to Ohrid with a visit to the shelter of Animalia Ohrid. You are more than welcome to clean the shelter, feed the dogs, cuddle them and fall in love with them.
NB you can contact us if you want to visit the shelter

Animalia Ohrid kijkt naar de toekomst en probeert oplossingen te vinden voor het zwerfdierenprobleem die voor de lange termijn en duurzaam zijn. Ze krijgen steun van Travel Agency Ohrid Holidays. Dus als je van dieren houdt en je wilt de mooie omgeving van Ohrid in Macedonië bezoeken, neem dan contact op met dit reisbureau. En combineer je bezoek aan Ohrid vooral ook met een bezoek aan de shelter van Animalia Ohrid. Je bent meer dan welkom om te komen schoonmaken, de honden te voeren, ze te knuffelen en er verliefd op te worden.
NB neem contact met ons op als je de shelter wilt bezoeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s