Zaga is still looking for a home

zaga 17092015 1Look at her face… so sweet. Zaga is not only sweet looking, she also has a sweet character. We really hope to find her a good home soon with someone who can give her what she needs and maybe get her more mobile again. That’s our biggest wish for her. At the moment she is fostered by Silvija Gastarovski in Skopje, Macedonia. Please consider adopting her or promote her!

Kijk eens naar dat lieve snoetje. Zaga ziet er niet alleen lief uit, ze is ook heel lief. We hopen echt dat het niet lang duurt eer ze naar haar gouden mandje kan vliegen. Een gouden mandjes dat staat bij iemand die haar kan geven wat ze nodig heeft en misschien ervoor kan zorgen dat ze weer mobieler wordt. Dat is onze grootste wens voor haar. Op dit moment wordt ze verzorgd door Silvija Gastarovski in Skopje, Macedonië. Adopteer haar of promoot haar, alsjeblieft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s