Tomce and friends had visitors

Tomce met Berdien Koning 14092015 2 Tomce met Berdien Koning 14092015 2
Berdien from the Netherlands was on holiday in Ohrid, Macedonia, and she visited the shelter of Animalia Ohrid. She spent a lot of time with handicapped Tomce and he loved it. Thank you Berdien, for giving your love to him. We wish you could adopt him… He really needs a real home with a loving adopter who can give him lots of attention and therapy.

Berdien uit Nederland vierde vakantie in Ohrid, Macedonië, en ze bezocht de shelter van Animalia Ohrid. Ze bracht veel tijd door met Tomce en die vond het geweldig. Dankjewel Berdien, dat je hem zo veel liefde gaf. Kom je hem maar adopteren… Hij heeft echt een echt huis nodig met iemand die van hem houdt en hem alle aandacht en therapie kan geven die hij nodig heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s