Will Son Ce ever walk again?

Son Ce 21092015 8 Son Ce 21092015 1

Son Ce (Sun) is the name of this sweet cat. He was lying at the side of a road, broken and with lots of worms and flies swarming around him. Ignored by all the people that passed by. No one wanted to take care of the cat so volunteers of Animalia Ohrid took it, otherwise he would have died after a couple of hours. In their shelter they only have dogs, so Son Ce is temporarily staying at the home of one of the volunteers. They have to take Son Ce to Skopje to have Xrays made (not one single vet in Ohrid can make Xrays) to find out if he has broken bones or nerve damage. Son Ce drags his back legs, but he is so full of life and he is such a calm cat. Apart from money for transport and the bills of the vet Animalia Ohrid also needs money for high quality food, medicines, diapers, ointments and anything else you need when taking care of a handicapped cat.

https://www.youcaring.com/son-ce-handicapped-cat-437821

Son Ce (Zon) is de naam van deze lieve kat. Hij lag langs de kant van de weg, gebroken, vol wormen en allemaal vliegen om hem heen. Voorbijgangers keken de andere kant op. Niemand wilde voor de kat zorgen, dus namen vrijwilligers van Animalia Ohrid hem mee, anders was hij een paar uur later zeker dood geweest. In hun shelter hebben ze alleen honden, dus verblijft Son Ce tijdelijk bij een van de vrijwilligers thuis. Ze moeten met hem naar Skopje om foto’s te laten maken, want geen enkele dierenarts in Ohrid kan dit. Alleen zo kunnen ze uitvinden of hij gebroken botten of beschadigde zenuwen heeft. Son Ce sleept met zijn achterpootjes, maar hij is levendig en rustig tegelijk. Animalia Ohrid heeft dringend geld nodig voor het transport, de dierenarts en de foto’s, goed voer, medicijnen, luiers, zalf en wat er allemaal nog meer nodig is om voor een gehandicapte kat te zorgen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s