Lucky Lucky

kitten Barbara 23092015 LuckyThis kitten was lucky, because she was found by Dutch tourists in an abandoned building in Ohrid, Macedonia. She was meowing for help and the tourists contacted Angel’s Choice for help. She is only a few weeks old. She will by fostered untill she is old enough to travel, she will join her rescuers in the Netherlands. They callled her Lucky.

Dit poesje had geluk, want ze werd door Nederlandse toeristen gevonden in een verlaten gebouw in Ohrid, Macedonië. Ze miauwde om hulp en de toeristen vroegen Angel’s Choice om hulp. Ze is slechts enkele weken oud. Ze wordt opgevangen tot ze oud genoeg is om te reizen en dan gaat ze naar haar redders in Nederland. Ze hebben haar Lucky gedoopt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s